For Honor představuje hrdiny a MP režimy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor představuje hrdiny a MP režimy

For Honor představuje hrdiny a MP režimy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 8. 2016 10:33 2
Reklama

Autoři multiplayerové rubačky For Honor se pořádně rozmluvili o rolích jednotlivých bojovníků v post-apokalyptických bitvách samurajů, rytířů a Vikingů. Na hráče čekají čtyři typy hrdinů pro každou ze tří frakcí, dohromady tedy celkem 12 možností jak přispět k dění na bojišti.

Nové sedmiminutové video tím navazuje na včerejší trailer zaměřený na hratelné frakce. Ve For Honor se můžete vtělit do kůže jednoho ze čtyř typů bojovníka. Univerzální Vanguard je po všech stránkách vybalancovaný útočník, Assassin, jak již jméno napovídá, funguje jako hbitý a křehký vraždící element, vhodný především do boje jeden na jednoho. Heavy je určen pro hráče specializující se na tankování a čtvrtou možností je Hybrid, který vzdává hold svému jménu. Hybridní hrdinové jsou speciálně sestavení a měli by disponovat rozmanitou paletou schopností.

Důležité je, že žádná z rolí nebude exkluzivní pro jednu nebo druhou frakci. Samurajové, rytíři i Vikingové budou mít k dispozici všechny možnosti, což by mělo přispět k vybalancování multiplayerového zážitku. Na druhou stranu nebudou jednotlivé typy bojovníků na všech stranách identické. Samurajští hrdinové jsou prostě hbitější než drtivě silní vikinští.

Rozdílnosti by měl pomoct i systém personalizace postav. Na výběr budou obě pohlaví, barva pleti nebo různé druhy brnění. S postupem času si hráči odemknou i nové vybavení které ovlivní přímo jejich výkon v boji.

Už včera Ubisoft potvrdil, že má PC verzi na starost studio Blue Byte, zodpovědné za hry ze série Anno nebo The Settlers. Podepsali se i pod bezproblémovou PC verzi Rainbow Six Siege. Bonusem je oznámení uzavřené alfaverze, která bude probíhat od 15. do 18. září letošního roku na všech třech platformách. Počet testerů by ale měl být omezený, zatím se můžou zájemci o svou šanci přihlásit na oficiálním webu.

Vydání For Honor je naplánováno na 14. únor příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama