Battlefront vám dovolí zničit Hvězdu smrti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront vám dovolí zničit Hvězdu smrti

Battlefront vám dovolí zničit Hvězdu smrti

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 8. 2016 14:14 3
Reklama

Dopoledne jsme novinkový servis odstartovali prvními podrobnostmi o VR spin-offu Battlefrontu od Criterionu a nyní přišlo na řadu třetí regulérní placené DLC s podtitulem Death Star. O tom jsme psali už několikrát, ale dnes nám autoři představili nový mód.

Nový režim nazvaný Battle Station nás konečně zavede do otevřeného vesmíru a celý se bude točit okolo Hvězdy smrti. DICE tuto novinku prezentují poprvé právě na kolínském Gamescomu. Režim bude mít tři fáze a v každé budou hráči plnit unikátní cíle. V té první se povstalecké X-wingy a A-wingy pustí do křížku s imperiálními TIE fightery a TIE interceptory. Boj se bude odehrávat ve vesmíru a hlavním úkolem rebelů bude zničit dostatek TIE fighterů, aby mohli povolat podporu v podobě Y-wingů, které oslabí obranu Star Destroyeru. Jakmile bude zranitelný, vrhne se povstalecká chátra na jeho slabá místa ve snaze křižník zničit. Impérium se jim v tom pochopitelně pokusí zabránit.

Ve druhé fázi se rebelové pokusí pro změnu pěkně po svých získat důležitého droida z Hvězdy smrti. Z mezihvězdného prostoru se tak bitva přesune do útrob stanice. V této fázi se do boje zapojí rovněž noví hrdinové - námezdní lovec Bossk a Chewbacca. Vše pak vyvrcholí v závěrečné třetině, kdy se hráči vrhnou opět do vzduchoprázdna. Úkolem povstalců nebude nic menšího než zničit samotnou Hvězdu smrti jednou provždy. Kdokoli ze stoupenců světlé strany Síly se může stát Lukem Skywalkerem a zbavit galaxii nejničivější zbraně ve vesmíru. Na blízku však bude i Darth Vader ve své stíhačce TIE Advanced, aby tomu zabránil. Otec versus syn. Zlo versus dobro. To bude, panečku, drama.

Kromě toho se samozřejmě ve třetím placeném rozšíření objeví také nové karty, zbraně a mapy. Death Star vychází už na podzim a za dalších pár měsíců na něj naváže čtvrté DLC, které bude stejně jako zmíněná VR mise čerpat z nejnovějšího filmu Rogue One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama