Metal Gear Survive nebude stát plnou cenu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metal Gear Survive nebude stát plnou cenu

Metal Gear Survive nebude stát plnou cenu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 8. 2016 15:19 10
Reklama

Polygon během dne přinesl zprávu, že dopoledne představený Metal Gear Survive nebude stát obvyklých 60 dolarů jako běžné AAA tituly. Konami nicméně zatím nechtělo cenu blíže specifikovat.

Jisté je, že Metal Gear Survive bude stát méně, než je obvyklé. I v tomto směru tak může napodobit multiplayerovou akci Umbrella Corps od Capcomu a její cenovou politiku. Která ji však nakonec nezachránila. A zřejmě by ani nižší cenovka nebyla brána jako polehčující okolnost, pokud by nový spin-off Metal Gearu selhal. Kooperativní stealth akce by se mohla prodávat za podobnou cenu jako prolog k MGS V s podtitulem Ground Zeroes.

Informaci o ceně potvrdil Polygonu přímo vydavatel. Zástupci Konami zatím nejsou příliš sdílný, pokud jde o detaily k Metal Gear Survive, nicméně brzy bychom se měli dočkat více informací o možném singleplayeru a jak celý projekt zapadá do dosavadní série - i když upřímně řečeno zatím to vypadá, že spíš stojí sám o sobě vedle ní. Snad autoři nepřijdou s nějakou příliš divokou teorií, která ještě víc prováže novinku s kanonickými událostmi ságy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama