EA už nevylučují remaster Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA už nevylučují remaster Mass Effectu

EA už nevylučují remaster Mass Effectu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 8. 2016 08:41 4
Reklama

Představitelé EA se v posledních letech opakovaně stavěli k remasterům odmítavě. A to i v případě těch největších hitů. Na rozdíl o konkurence se tento gigant rozhodl dosud nenaskočit do stejného vlaku. Teď však svitla fanouškům Mass Effectu naděje, že EA svoje stanovisko přeci jen přehodnotí, anebo možná udělá přinejmenším malou výjimku.

Výkonný viceprezident EA Studios Patrick Söderlund v rozhovoru pro Game Informer prohlásil, že pro EA se ohledně vnímaní remasterů mohlo něco změnit. Reagoval tak na otázku, zda vydavatel stále trvá na tom, že nemáme počítat třeba s novým vydáním trilogie Mass Effect pro aktuální konzole. Trh podle něj nade vší pochybnost prokázal, že lidé mají o remastery zájem. V tuto chvíli možná ještě větší než dřív. Jsou tu jasné důkazy, že je to něco, co hráči chtějí.

“Upřímně řečeno je to něco, o co se nyní aktivně zajímáme,” připustil Söderlund na konto dříve rezolutně zavrhovaných remasterů. “Dnes ještě nemohu nic konkrétního oznámit, ale můžete čekat, že pravděpodobně budeme následovat naše kolegy v Activisionu a dalších společnostech, kteří už se do toho úspěšně pustili,” doplnil Söderlund.

Zdůraznil přitom, že je nezbytné opatrně si zvolit správné značky z dobrých důvodů a ve správný čas. “Remaster je něco, co můžete prostě jen udělat, anebo to udělat opravdu dobře. Chci se ujistit, že pokud se do toho pustíme, uděláme to skutečně pořádně,” slíbil Söderlund s tím, že lidé musí cítit, že je to ta samá hra, ale v lepší formě. Upozornil také, že ne každý remasterovaný titul dopadl podle představ fanoušků a Söderlund rozhodně chce, aby se ty potenciální od EA zařadily do kategorie těch zdařilých.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama