Zaklínač 3: CE nepodporuje staré savy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3: CE nepodporuje staré savy

Zaklínač 3: CE nepodporuje staré savy

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 8. 2016 11:33 4
Reklama

Zaklínač 3 se v loňském roce stal skutečným hitem a jak je už u CD Project Red dobrým zvykem, po vydání dvou kvalitních rozšíření se na trh chystá kompletní edice, která přinese celkový obsah Zaklínače 3 na jednom disku, a nebudete si tedy muset rozšíření stahovat. Má to ale háček.

Jak se zdá, kompletní kolekce je určena pouze pro úplně nové zákazníky, kteří ve světě třetího Zaklínače ještě neprocestovali každý kout. Pokud totiž hru již vlastníte a přemýšlíte o koupi kompletní kolekce, mohla by vás zajímat informace, že si do nového vydání nebudete moci importovat uložené pozice z původního Zaklínače 3, a to ani v případě, že byste vlastnili i obě rozšíření.

Marcin Momot z CDPR se k situaci vyjádřil na komunitních fórech hry: „Data uložených pozic nebou kompatibilní mezi jednotlivými verzemi her (GOTY a běžnou), protože herní zařízení vnímají obě vydání jako odlišné produkty. Tohle bohužel není něco, co bychom my mohli ovlivnit. Mrzí nás to.“

Pokud jste tedy v základní hře strávili stovky hodin a přemýšlíte o tom, že místo pořizování stahovatelných rozšíření si hru raději koupíte znovu v kompletní edici, možná pro vás bude lepší variantou zainvestovat do season passu, který tyto problémy nezná. Jeho cena je navíc s ohledem na kvalitu Srdcí z kamene a O víně a krvi více než příjemná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama