Co na Gamescom chystá Microsoft?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co na Gamescom chystá Microsoft?

Co na Gamescom chystá Microsoft?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 8. 2016 15:32
Reklama

V posledních hodinách vypustil Microsoft do světa slušnou porci čerstvoučkého herního materiálu. Zásoba trailerů a parádních screenshotů nabízí pohledy na připravované tituly jako Forza Horizon 3, Dead Rising 4 nebo Halo Wars 2.

Pomalu ale jistě se nám rozjíždí očekávaný herní svátek a informační veletoč, Gamescom. Microsoft nezahálí a hráče už vnadí první porcí obrazového materiálu. Pojďme se na něj podívat.

4K screenshoty se prezentuje Forza Horizon 3. Obrázky chystaného pokračování open-world arkádového závodění nechávájí nahlédnout do australské buše, džungle i do nočního města. Po silnicích se prohánějí stroje jako Lamborghini Centenario nebo legendární Audi Quattro. Ochutnávka níže, zbytek v galerii.

Co na Gamescom chystá Microsoft?
i Zdroj: Hrej.cz

To Halo Wars 2 se ukázalo i v pohybu. Server Gematsu zveřejnil zhruba dvouminutové gameplay video z multiplayeru. Na hře už je od bety znát pokrok. Záběry ukazují obléhání základen i využívání orbitálních paprsků. V galerii doprovází video paleta screenshotů.

I Dead Rising 4 přináší gameplay trailer se screenshoty. Ujetá third-person zombie akce opět skrze Gematsu odhaluje několik svých typicky ztřeštěných zbraní. Čtvrtý díl Dead Rising díky nim připomíná v některých momentech spíše jakýsi futuristicky-apokalyptický počin s vybavením připomínajícím poslední díly série Call of Duty.

A u té neveselé budoucnosti ještě chvíli zůstaneme. Připomíná se totiž i očekávaná akce ReCore. Divočejší trailer ukazuje souboje s bossy i staré dobré skákání po plošinkách. Screenshoty zase kladou důraz na světelné efekty.

Nakonec se o slovo hlásí multiplayerová pirátská balada Sea of Thieves, a to prostřednictvím tematického vývojářského deníčku, zaměřeného na PC verzi titulu. Opět video doprovází porce screenshotů ukazujících malebné pláže, přístav i kapitánskou kajutu nebo hospodu. Mým oblíbeným se hned stala loď s působivým západem slunce v pozadí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama