Další beta Halo Wars 2 zohlední ohlasy hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další beta Halo Wars 2 zohlední ohlasy hráčů

Další beta Halo Wars 2 zohlední ohlasy hráčů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 8. 2016 09:19
Reklama

Jak už jsme avizovali koncem června, strategie Halo Wars 2 se dočká ještě jedné veřejné betaverze. Dojít by na ni mělo příští rok a bude reflektovat ohlasy, které autoři obdrželi po prvním otevřeném testu.

Vývojáři ze studií Creative Assembly a 343 Industries představili svou vizi pro druhý betatest. Zkušební verze bude k dispozici pro Xbox One i PC. Dan Ayoub ze 343 Industries to oznámil v příspěvku na blogu Xbox Wire. A hned v titulku upozornil, že hra se mění i díky hráčům. Ayoub poděkoval všem, kteří se zúčastnili červnového testu, a zdůraznil, že šlo o betu v pravém slova smyslu, která demonstrovala rozpracovanou verzi jejich novinky. Díky tomu, že umožnili hráčům, aby si osahali chystanou strategii v dostatečném předstihu před únorovým vydáním, mají nyní možnost zohlednit jejich zpětnou vazbu, která se skutečně projeví na konečné podobě titulu.

Ayoub slíbil, že v několika ohledech budou mít ohlasy hráčů přímý dopad na další vývoj. Hráči si stěžovali zejména na problémy s připojením, které už se údajně podařilo vyřešit. Existují podle něj ale mnohá další dílčí vylepšení a úpravy. Ty se týkají uživatelského rozhraní nebo jednotek. Celkem existuje pět hlavních oblastí, na které se autoři zaměřili v reakci na to, co se dozvěděli od účastníků předešlé multiplayerové bety.

Hra bude mít předně lepší ovládání, vývojáři slibují, že bude rychlejší, snazší a pohodlnější. Kromě už provedených úprav se nyní tým zabývá myšlenkou přidat další konfigurace ovládání. Zatím nic neslibují, ale rádi by fanouškům dopřáli více možností, pokud jde o různá ovládací schémata. Rozšířit se má množství jednotek, které lze nasadit do bitvy, a další úpravy čekají systém zdrojů a energie. Rovněž základny projdou drobnou revizí a mělo by jít lépe pouhým okem poznat, v jakém stavu jsou jednotlivé budovy, pokud jde o jejich poškození i rozvoj. Vývojáři slibují taktéž zpřehlednit a vybalancovat schopnosti vašich vůdců.

Více podrobností o všech úpravách, změnách a vylepšeních najdete ve zmíněném článku. Strategie Halo Wars 2 by se měla už za pár dní ukázat na kolínském Gamescomu, kde se určitě dozvíme další detaily. Dan Ayoub ale upozornil, že to neznamená, že by už na nadcházejících akcích byla hra k vidění s úpravami, které ve svém příspěvku předestřel. Pokud ale pokračování této RTS netrpělivě vyhlížíte, určitě vám udělá radost, že si ji na PC i Xboxu One stačíte ještě před vydáním vyzkoušet. Vzhledem k tomu, že vychází už 21. února, beta bude zřejmě k dispozici během ledna. Ohlasy na ni už ale podle všeho nebudou mít do vydání titul takový význam jako v případě prvního testu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama