Ve filmu se objeví assassini přímo z her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve filmu se objeví assassini přímo z her

Ve filmu se objeví assassini přímo z her

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 8. 2016 17:54 6
Reklama

S tím, jak se blíží uvedení filmu Assassin's Creed do kin, množí se i konkrétní zprávy o jeho obsahu. Už v minulosti se tvůrci nechali opakovaně slyšet, že se fanoušci herní ságy mohou těšit na několik pomrknutí a odkazů. Převážně se ale mělo za to, že půjde spíše o narážky na události z her nebo několik málo rekvizit, které, jak už víme, odkazují k originálu. Ve skutečnosti ale zašli filmaři ještě trochu dál.

Tim Wildgoose, který zodpovídá za výstroj a výzbroj postav, prozradil v rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly, že se ve snímku objeví několik důvěrně známých hrdinů, jejichž přítomnost si fanoušci užijí. Nemá jít, jak už se dříve zmiňovalo, o žádnou z hlavních postav, nemáme čekat Ezia ani Altaïra, ale mytologie hry zřejmě sroste s připravovaným hollywoodským trhákem těsněji, než jsme mysleli.

Když už je řeč o lidech, které známe z her, jednu z nich si střihne slavný britský herec Jeremy Irons. Držitel Oscara za hlavní roli ve filmu Zvrat štěstěny z roku 1990 hraje šéfa společnosti Abstergo Alana Rikkina. Tato záhadná postava se objevila už v prvním díle série. Nyní už s jistotou víme, že nepůjde o jediný moment, kdy by si měli přijít znalci her na své. Templář Alan Rikkin byl sice k vidění ve hře z roku 2007, ale protože většině běžných hráčů toho jméno příliš neřekne, určitě stojí za to si jeho podobu připomenout. Je to ten sympaťák z titulního obrázku.

A pokud jde o další postavy, které se mají ve filmu objevit, Wildgoose práskl, že to jsou nějací známí assassini z her. Některé z nich si podle něj filmaři vytáhli rovnou z předešlých titulů pro potřeby stříbrného plátna. A totéž má platit, jak už se dříve říkalo, o vybraných proslulých zbraních.

Film s Michaelem Fassbenderem a Marion Cotillard v hlavních rolích má českou premiéru 29. prosince. V kinech se střetne s těžkou konkurencí v podobě snímku Rogue One: Star Wars Story, který se u nás začne promítat jen o dva týdny dříve. V USA je přitom jejich rozestup ještě těsnější.

Zkusíte si tipnou, kterého z assassinů na plátně uvidíme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama