Nová hra zdarma ve Vaultu EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová hra zdarma ve Vaultu EA Access

Nová hra zdarma ve Vaultu EA Access

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 8. 2016 09:38
Reklama

Pokud vlastníte Xbox One, máte rádi zimní radovánky na prknech a do vydání Steepu od Ubisoftu se vám nechce čekat, máme pro vás dobrou zprávu. Do portfolia služby EA Access dorazil další sportovní titul, tentokrát o něco adrenalinovější, než je běžné.

Jedná se o prozatím poslední přírůstek do série akčního arkádového ježdění na snowboardu s názvem SSX. Titul z roku 2012 se už letos v květnu objevil na Xbox One v rámci režimu zpětné kompatibility. Pokud ale využíváte službu EA Access, můžete si SSX zahrát bez jakýchkoli dalších poplatků.

Hra sama není rozhodně považována za vrchol série, rozhodně se ale jedná o velmi dobrý titul a v rámci žánru, trpícího na úbytě, se bude jistě jednat a zajímavý a vítaný přírůstek do nabídky stažitelných her. U nás na Hrej si SSX vysloužilo od Jirky hodnocení 4 z 5 s poznámkou, že bohatou porci zábavy kazí jen drobnosti, jako například slabší grafika či chybějící split-screen.

EA Access vás na Xbox One vyjde na 99 korun měsíčně, nebo 599 korun za celý rok. Za tuto více než férovou sumu si můžete neomezeně zahrát značnou porci z portfolia vydavatelství EA, kromě toho ale uživatelé získávají i další výhody, jako jsou slevy na zakupované tituly nebo předběžný přístup k nejrůznějším hrám. Od letošního roku funguje i varianta pro PC s názvem Origin Access. Majitelé PlayStation 4 v tomto případě bohužel mají smůlu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama