DICE: Singleplayer nám ještě moc nejde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE: Singleplayer nám ještě moc nejde

DICE: Singleplayer nám ještě moc nejde

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2016 07:58 12
Reklama

Díky nedávnému uzavřenému testu se můžete kochat prakticky nepřebernou zásobou záběrů z Battlefield 1. Všechny ale pochází ze hry pro více hráčů a příběhová kampaň je stále z větší části obestřena tajemstvím. Battlefield byl vždy především o hře více hráčů a singleplayer stál, s výjimkou odbočky jménem Bad Company, až trestuhodně stranou. Dělil se poměrně jednoduše na snesitelný a příšerný. Změní se tato situace s příchodem letošního pokračování?

Právě zasazení do tak zajímavé a herně neprobádané epochy, jakou jsou první roky 20. století, dává hráčům naději, že by se tentokrát mohli v DICE chytit za nos a připravit trochu chutnější, byť jednohubku. Patrick Bach, generální manažer firmy se v rozhovoru pro Metro UK vyjádřil k této dlouhodobé bolesti slavné série a naznačil, že sami vývojáři jsou si problémového singleplayeru dobře vědomi:

„Věřte mi, hodně jsme přemýšleli o tom, jak udělat dobrou kampaň, ale zároveň v obecné rovině, co je vlastně receptem pro singleplayer v Battlefieldu? Zkoušeli jsme různé věci a snažíme se najít tu správnou podobu, protože chceme zabavit jinou část publika. Nechcete, aby kampaň byla jako multiplayer, chcete něco jiného. Ale zároveň bychom neradi byli podobní konkurenci, aby lidé říkali, že Battlefield je jako ta či ona jiná hra. Hledáme vlastní charakter a u multiplayeru se nám to podařilo, jak už roky potvrzujeme. Tak daleko jsme ale v případě hry pro jednoho hráče zatím nedošli.“

Podle nedávno uniklých detailů bude kampaň Battlefieldu rozdělena do sedmi kapitol, které se budou nadále členit do menších samostatných částí. Hra by měla pokrýt poměrně široké spektrum válečných operací v různých koutech světa, je ale nabíledni, že i tentokrát bude hlavním těžištěm hry multiplayer. Jak moc zábavný režim pro sólisty hra nabídne, to zjistíme 21. října.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama