Mafia 3 se připomíná dvěma novými videi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia 3 se připomíná dvěma novými videi

Mafia 3 se připomíná dvěma novými videi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2016 06:34 3
Reklama

Třetí Mafie se blíží a PR oddělení dostává s blížícím se datem vydání čím dál tím více prostoru. Minulý týden jsme měli možnost vidět video shrnující úspěchy výstavy E3, teď se však můžeme společně podívat na hru z jiného úhlu pohledu, a to hned ve dvojici nových ukázek, jež na rozdíl od té minulé přinášejí něco navíc.

Z té první ale záběry ze hry nečekejte, tento trailer je hraný, nese název Smrt ti sluší a ukazuje hlavního hrdinu pomstychtivého. Jeho adoptivní rodinu totiž zabili členové italské mafie, to si však hlavní hrdina nenechá líbit a jejich šéfa se rozhodne okázale popravit za bílého dne.

Druhé video představuje hráčům Claye samotného. Sirotka, kterého vychovala ulice sama a který se rozhodne vydat se cestou pomsty a ukázat mafiánským rodinám, zač je toho loket. K úspěchu si však musí nejprve vybudovat vlastní a narazí přitom na Vita, Burkeho a na Cassandru. Tato parta se následně pokusí o nemožné a trailer na to konto hrdě hlásá, že rodina nejsou ti, vedle kterých se rodíme, ale ti, pro které jsme ochotni umřít. Mafia III vychází letos 7. října, a to na PC i na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama