F1 2016 se připomínají novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F1 2016 se připomínají novým trailerem

F1 2016 se připomínají novým trailerem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 7. 2016 13:57
Reklama

Codemasters novým minutovým dramatickým trailerem připomínají, že vydání F1 2016 je za dveřmi. Hra dorazí do obchodů 19. srpna a jde už o osmý formulový titul v řadě od stejných autorů. Závody pohání EGO Engine 3.0 a míří na PC, PS4 a Xbox One.

Vývojáři slibují autentický kariérní režim, který vašeho závodníka protáhne deseti sezónami seriálu F1. Ve hře konečně nebude chybět ani zaváděcí kolo před samotným závodem. Zdaleka nejčastěji se ale v posledních týdnech skloňuje možnost utkat se v multiplayeru v až dvaadvaceti hráčích. V online závodech se tak bude pohybovat po okruzích počet jezdců, který konečně odpovídá skutečnosti.

Když už je řeč o tratích, zmínit samozřejmě musíme, že mezi jednadvaceti z nich nechybí ani Velká cena Evropy, která se letos poprvé jela na městském okruhu v ázerbájdžánské metropoli Baku. Na startovním roštu se sejde všech 11 týmů včetně Renaultu, který se letos do formule 1 vrátil, a nového týmu Haas. Mnohem větší roli než v předchozích ročnících by rovněž měl hrát výzkum a vývoj.

Codemasters se letos zavázali do produkce hry více zapojit komunitu, tak mohou fanoušci doufat, že se slibované uzavřené testy pozitivně podepíšou na celkovém dojmu ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama