Battlefront dnes rozšíří nový offline obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront dnes rozšíří nový offline obsah

Battlefront dnes rozšíří nový offline obsah

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 7. 2016 09:21 2
Reklama

Často kritizovaný nedostatek v podobě absentující singleplayerové kampaně v akci Star Wars Battlefront vývojáři z DICE napraví až v případě druhého dílu. Přesto se vyžití pro jednoho hráče od vydání alespoň trochu zpestřilo.

Prostřednictvím předchozích updatů a DLC se lze už nějaký čas utkat na nových mapách i s novými hrdiny, a to dokonce ve split-screenu. Ten zásadní obsahový nášup ale přichází až nyní. Offline zábavu dnes rozšiřuje hra prostřednictvím nového patche, jehož vydáním vývojáři podle svých slov vyslyšeli jedno z nejčastějších přání fanoušků.

Mód Skirmish hráčům umožní pustit se do bitvy proti botům sólu i v kooperaci s kamarádem na rozdělené obrazovce. Split-screen je bohužel k dispozici jen na konzolích, na PC nikoli. Naneštěstí není možné změřit síly s nepřáteli ovládanými počítačem ve všech režimech napříč celou hrou, k dispozici jsou “jen” Walker Assault coby výkladní skříň celé hry a Fighter Squadron, kde všichni pilotují známé stíhače.

Samozřejmostí je možnost zvolit si úroveň obtížnosti. “Doufáme, že Skirmish přinese hráčům nový způsob, jak si užít známé lokace tohoto světa od ledové planety Hoth po lávou pokrytý Sullust,” přejí autoři na oficiálním webu.

Kromě toho nový update přináší celou řadu dalších změn, které se týkají především celkového vyvážení hry a pravidel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama