Ubisoft více věří Watch Dogs než ve Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft více věří Watch Dogs než ve Wildlands

Ubisoft více věří Watch Dogs než ve Wildlands

David Plecháček

David Plecháček

20. 7. 2016 12:40 5
Reklama

Na E3 jsme toho od Ubisoftu moc neviděli. Celému seznamu neoficiálně kralují tři velikáni - Watch Dogs 2, Ghost Recon Wildlands a For Honor. Kdybyste si mohli vsadit, která z nich bude nejúspěšnější, tak se výsledky neopovažujeme tipnout, nemyslíme si však, že by většina z nich zařadila druhý díl Watch Dogs nad kolumbijské Wildlands. Přesto si to Ubisoft myslí...

„Jediné, co o hře Ghost Recon Wildlands můžeme říct, že zanechala stopu a nadšení mezi všemi médii na veletrhu E3. Zároveň jsme zaregistrovali spoustu komentářů - pozitivních komentářů - založených na faktu, že se jedná o novou open-world střílečku,“ řekl výkonný ředitel Ubisoftu Yves Guillemots.

Guillemots zároveň předpokládá, že se bude jednat o jednu z nejlepších her letošního fiskálního roku. „Očekáváme, že na jaře proběhne vydání s velkou pompou,“ řekl. Další hra s Tomem Clancym v názvu ale bude v drobné výhodě - výsledky Watch Dogs 2 už v té době budou známé.

Je jasné, že ačkoliv se jedná o dva open-world tituly, tak jsou zcela nepoměrné. Jeden se soustředí na kooperaci a boj proti drogovým kartelům v Bolívii, druhý se zaměřuje na hackerskou scénu a pohyb ve městě. Přesto právě ve Watch Dogs věří Ubisoft víc.

„Řekl bych, že pokud se podíváte na náš line-up, tak je jasné, že Watch Dogs 2 je pro nás pro letošní (fiskální) rok číslo jedna,“ řekl pro změnu finanční ředitel Ubisoftu Alain Martinez, „Když se podíváte na Ghost Recon, řekl bych, že se bude plus mínus blížit spíše k Rainbow Six (Siege), takže bych jej zařadil za Watch Dogs, ale samozřejmě uvidíme, co se stane,“ dodal.

Žádná konkrétní čísla ale nevíme, ale podle následujících slov je zřejmé, že by měl druhý díl městské akce atakovat hranici deseti milionů prodaných kopií: „Věříme, že Watch Dogs 2 je AAA blockbuster s velkým potenciálem... Věříme, že druhý díl se prodeji zařadí velmi blízko dílu prvnímu. Samozřejmě si může dařit ještě lépe,“ prohlásil Martinez.

Jak připomíná magazín VideoGamer, Watch Dogs se stal ve své době nejrychleji prodávanou novou IP, když za první týden prodal 4 miliony kopií. To ale bylo před dvěma lety, napodobí pokračování podobný úspěch? Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One už 15. listopadu, zatímco Ghost Recon až 7. března 2017. Pokud nedojde k nějakým odkladům... 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama