Za team killy v R6 bude hrozit permaban
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za team killy v R6 bude hrozit permaban

Za team killy v R6 bude hrozit permaban

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 7. 2016 11:50 9
Reklama

Multiplayerová first person akce Tom Clancy's Rainbow Six Siege od montrealského studia Ubisoftu se dočká nového updatu, který bude nekompromisně trestat team killery. Patch hra obdrží ještě tento den a kromě jiných úprav se zaměří na nesportovní chování hráčů. Těm, kteří úmyslně znepříjemňují život ostatatním, bude hrozit ban.

Team killy bude nově hra postihovat mnohem důrazněji a více se na tento nešvar zaměří. Za první přestupek bude hráči hrozit okamžité vykopnutí ze zápasu a ban na 15 až 30 minut. V případě opakovaných přečinů viníkovi incidentu odepře hra vstup do matchmakingu na 30 minut, 2 hodiny, 24 hodin a 7 dní. Podle Ubisoftu může cyklické porušování pravidel vyústit až v permanentní ban.

Update 3.4 vyjde už ve středu 13. července, tedy zítra. Ubisoft se podle některých zpráv potýká s hráči, kteří tímto způsobem kazí zábavu ostatním, od prosincového vydání titulu a očividně to představuje velký problém. V minulosti se toto chování postihovalo jen automatickým vykopnutím z aktuální hry. Pokud máte s Rainbow Six Siege podobné zkušenosti a problémy s team killery, určitě se o ně neváhejte podělit v diskuzi.

K dočasnému banu by pochopitelně nemělo dojít po jediném a náhodném usmrcení spoluhráče. Prvním přestupkem se rozumí opakovaná zabití v rámci jedné hry, které systém vyhodnotí jako úmyslná. Proto nejprve omezí nepřizpůsobivému hráči přístup jen na čas a až po několika takovýchto výstupech si “vyslouží” trvalý ban k daném účtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama