RDR už je na Xbox One, DLC zdarma k tomu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RDR už je na Xbox One, DLC zdarma k tomu

RDR už je na Xbox One, DLC zdarma k tomu

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 7. 2016 12:04 15
Reklama

Vlhký sen nejednoho z těch, kteří chtěli v dětství být kovbojem, se konečně vyplnil. Red Dead Redemption už si můžete zahrát v rámci programu zpětné kompatibility na Xbox One. A aby se vám ten výlet na prérie a stepi líbil ještě o kus víc, nabídka doznala příjemného vylepšení.

Drtivá většina multiplayerových DLC je totiž nyní zdarma. K hraní tedy bezplatně dostanete balíčky Myths and Mavericks, Liars and Cheats a Legends and Killers. Na samostatný zombie datadisk s názvem Undead Nightmare se nabídka bohužel nevztahuje, i tak ale máte před sebou hromadu zábavy, pokud vám Red Dead Redemption dosud unikalo. Zpětně kompatibilní verze má na Xbox One velikost 7GB, takže si z vašeho disku neukousne příliš velkou porci a staženou byste ji měli mít natotata.

Red Dead Redemption byste určitě měli věnovat pozornost, jedná se o jednu z nejlepších her minulé generace, která při svém vydání sbírala absolutní hodnocení a vysloužila si řadu ocenění. Dalo by se o ní bez nadsázky mluvit jako o hře roku 2010. Vynikající příběh, překrásný a zábavou nacpaný svět, skvělá hudba a na jedničku vystižená atmosféra divokého západu dává tomuto bratru série GTA punc dokonalosti. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama