Nový mod promění GTA V takřka k nepoznání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový mod promění GTA V takřka k nepoznání

Nový mod promění GTA V takřka k nepoznání

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 7. 2016 08:15 7
Reklama

GTA5Redux je chystaná modifikace pro Grand Theft Auto V, která slibuje přiblížit vizuální stránku hry ještě více realitě. Její autor Josh Romito se pochlubil novými screenshoty, z nichž je jasné patrné, že se máme opravdu na co těšit.

Mod má kromě jiného nabídnout lepší fyzikální efekty, exploze, textury, částicové efekty, nasvícení nebo kouřové efekty. Slibuje také realističtější počasí nebo animace pohybu. Modifikace zatím není k dispozici, ale podle oficiálních stránek se její vydání už blíží. Ostatně tamtéž najdete spoustu dalších obrázků, pokud byste se chtěli pokochat dalšími záběry na modifikaci. Teď nezbývá než doufat, že od jejího vydání nás skutečně příliš času nedělí a modlit se, aby hardwarové nároky nebyly příliš krvavé. na jejich konto se zatím nechtěl modder příliš vyjadřovat.

Změny, které mod přinese, se ale zdaleka netýkají jen vizuální stránky, ale rovněž obsahu. Vylepšení dozná třeba policie, jejíž vozový park bude výrazně bohatší a muže zákona doplní ve službě i ženy. Autor přepracoval podle svých slov také systém hvězdiček, které určují, jaké složky a jak intenzivně po vás půjdou. Spousty změn se dočkají rovněž zbraně nebo dopravní prostředky s přepracovaným systémem řízení. Iluzi živoucího světa mají zdůraznit také častější náhodné události a bohatší virtuální populace, jejíž hustota bude záviset nejen na lokalitě, ale i denní době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama