Zájem o RDR stoupl od včera o 6000 procent
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zájem o RDR stoupl od včera o 6000 procent

Zájem o RDR stoupl od včera o 6000 procent

David Plecháček

David Plecháček

6. 7. 2016 11:04 23
Reklama

Všichni vědí, jaký klenot ve značce Red Dead Rockstar má. Všichni vědí, jaký klenot v podobě Red Dead Redemption Rockstar před šesti lety vytvořil. Zájem o hru byl enormní, poptávka i po tak dlouhé době zůstává vysoká, a dennodenně slýcháme, kterak si hráči přejí remaster, či alespoň zařazení do zpětné kompatibility.

Včera večer se alespoň jedna část publika dočkala – Microsoft vyslyšel přání všech fanoušků a do zpětné kompatibility hru zařadil. Nebo spíše zařadí, dostupná bude až v pátek 8. července. Tak či tak, jedna z možností, jak si hru dopřát, je koupit disk na Xbox 360, který následně do novější konzole vložíte a stáhne se vám upravené verze pro Xbox One.

A tak se o staré zásoby strhla doslova šarvátka. Zajímavá čísla se dozvídáme z portálu Amazon, který sleduje zájem o hru v určitém období vyjádřený v procentech, přičemž u Red Dead Redemption vidíme nárust o více než 6 tisíc procent. Chcete-li to přesně, jedná se o nárůst o 6264 procent. Hra tak pochopitelně poskočila i co se týče žebříčků prodejnosti, a to z více jak tisícího místa až na sedmnácté.

Zájem o RDR stoupl od včera o 6000 procent
i Zdroj: Hrej.cz

Hru si pochopitelně můžete pořídit i skrze samotnou konzoli, a uvidíme, třeba bude zájem tak enormní, že se ještě nějaké zajímavé statistiky na světlo světa dostanou. Patříte mezi zájemce i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama