CDP hodlá vydat GOTY Zaklínače se všemi DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CDP hodlá vydat GOTY Zaklínače se všemi DLC

CDP hodlá vydat GOTY Zaklínače se všemi DLC

David Plecháček

David Plecháček

6. 7. 2016 13:20 7
Reklama

Pokud jste dosud nehráli třetího Zaklínače, nebo pokud si děláte zálusk na rozšíření Srdce z kamene a O víně a krvi, možná s jejich pořízením ještě počkejte. CD Projekt Red totiž oznámil něco, co by vás mohlo zajímat.

Zaklínač 3: Divoký hon sbíral ocenění za hru roku po celém světě, a tak se vydání Game of the Year doslova nabízí. GOTY bude kromě základní hry obsahovat i obě rozšíření a pochopitelně nespočet technických úprav, které do hry přišly až pomocí patchů.

Edice vyjde na stejné platformy jako původní hra, tedy na PlayStationu 4, Xboxu One a PC. O datu vydání CDP mlží, nicméně původní zdroj, který dříve dnes GOTY naznačil (německá ratingová agentura USK), zmiňoval datum 26. srpna. Zda se tato informace potvrdí, prozatím nevíme.

A co o Game of the Year edici říkají zástupci CD Projektu? Konrad Tomaszkiewicz britskému Eurogameru řekl: „Zaklínač 3: Divoký hon byl úžasnou kapitolou pro celé studio, a jak já, tak celý tým, jsme byli ohromení tím, jak hráči Geraltovo dobrodružství přijali,“ řekl.

A pokračoval: „Se všemi DLC a updaty se hra ještě více změnila,… a tak se nás hráči zeptali, zda nechystáme něco jako Game od the Year edici. Jsem moc šťastný, že to můžu potvrdit – ano, plánujeme vydat něco takového. Více o projektu, včetně data vydání, odhalíme v budoucnosti,“ řekl závěrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama