Red Dead Redemption konečně na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Redemption konečně na Xbox One

Red Dead Redemption konečně na Xbox One

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 7. 2016 18:32 13
Reklama

Dlouhodobé přání všech milovníků westernu, Jardy a mě se konečně vyplnilo. Larry Hryb alias Major Nelson před chvílí na svém Twitteru oznámil fanouškům, že se už tento pátek do programu zpětné kompatibility na Xbox One zapojí skvělá open-world akce Red Dead Redemption.

Počin studia Rockstar San Diego z roku 2010 by se dal nejsnáze popsat jako GTA s koňmi a desperády namísto aut a gangsterů. Hra si vysloužila hluboké uznání kritiků i hráčské obce, kupodivu ale nezpůsobila příliv dalších her z prostředí divokého západu. Hra se dočkala několika přídavků, největším je samostatně hratelný datadisk Undead Nightmare, který do prostředí pomalu ustupující kovbojské poetiky vypustil zombie a podobnou chamraď ze šestákových románů.

O tom, že by se Red Dead Redemption mohla/měla objevit v programu zpětné kompatibility se diskutuje už poměrně dlouho. Před časem k tomu dokonce na několik hodin i došlo, hra však byla brzy z neznámých důvodů z nabídky stažena. Teď je však již oficiálně jisté, že rozšíří stále rostoucí řady nabídky starších her na současné konzoli Microsoftu. Pokud bych měl vyjádřit jedno smělé a neskromné přání, mohla by tato skutečnost poukazovat na brzké oznámení toužebně očekávaného a mnohokrát různými zdroji naznačovaného pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama