Pokémon bude hratelný v Minecraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon bude hratelný v Minecraftu

Pokémon bude hratelný v Minecraftu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 7. 2016 11:54 3
Reklama

Míra volnosti v Minecraftu nezná mezí, není se proto čemu divit, když se ti nejchytřejší z hráčů odhodlají k nesmělým plánům. Třeba do takového, na jehož konci by měl být Pokémon hratelný uvnitř světa kostičkové hry. A rozhodně se nejedná o ojedinělý případ.

V rozhovoru pro magazín HTXT.Africa odpovídal hráč, redditor a očividně i zdatný programátor s přezdívkou MrSquishyYT, že momentálně pracuje na Red verzi slavných Pokémonů a očividně se mu daří. V tuto chvíli prý jsou hotové náhodné souboje s pokémony ve vysoké trávě, lese či jeskyních, chybí však všechna NPC a interakce s nimi.

Poté, co MrSquishy vyřeší tento úkol, čekají ho ještě speciality jako hádanky v příbytku Rakeťáků, na ostrově Cinnabar nebo automaty v Game Corner. Zároveň se také pracuje na tom, aby fungovaly předměty, které nosí hrdina v batohu, i to je ale podle Squishyho jen otázka času.

Sám přitom není jediný, kdo se do něčeho takového pustil – jeho konkurenci najdete na YouTube kanále Requag, kde se pracuje na Sapphire verzi Pokémonů v barvě pro GameBoy Advance. Tento projekt je přitom ještě o kus dál, protože už nabízí poměrně značnou část hratelnosti a zároveň i třeba editor úrovní. Vše samozřejmě v očekávané grafice, jako za starých časů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama