Nové video láká na strategii Halo Wars 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video láká na strategii Halo Wars 2

Nové video láká na strategii Halo Wars 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 7. 2016 07:51 1
Reklama

Pokud už se nemůžete dočkat Halo Wars 2 a nedávná beta vaši zvědavost jen přiživila, určitě se podívejte na nejnovější video.

Nový CGI filmeček z kampaně má na svědomí specializované animační a trikové studio Blur, jehož práci jsme mohli obdivovat v poslední době třeba v traileru Fight Like Hell k Doomu nebo premiérové upoutávce na třetí Mafii. Kromě her ale dělá tento tým také na reklamách nebo filmových titulcích. Jeho práci ostatně můžete důkladněji prozkoumat na oficiálním webu studia.

Animovanou upoutávku na Halo Wars 2 vývojáři z 343 Industries představili o víkendu na akci RTX. Diskusní panel byl živě streamován na Twitch, odkud pochází video u této novinky. Oficiálně zatím Microsoft trailer nevydal, proto není kvalita záznamu stoprocentní.

Pro úplnost jen připomeneme, že Halo Wars 2 vznikají ve studiu Creative Assembly (série Total War, survival horor Alien: Isolation) za asistence 343 Industries, kteří mají na povel po Bungie celou značku Halo. Hra dorazí do obchodů 21. února 2017. První díl vyšel v roce 2009. Dvojka je ve vývoji od roku 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama