Respawn: Bez háku v Titanfall 2 ani ránu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn: Bez háku v Titanfall 2 ani ránu

Respawn: Bez háku v Titanfall 2 ani ránu

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 7. 2016 07:50
Reklama

Pokračovaní Titanfallu 2 by rádo znovu navrátilo lesk a popularitu značce, která po vydání prvního dílu krátce zazářila, aby poměrně rychle upadla v zapomenutí a nezájem hráčů. Autoři toho chtějí docílit jednoduše – udělat všechno větší a lepší.

V rozhovoru pro server CNET například zástupci vývojářského týmu Respawn Entertainment potvrdili, že ve hře bude daleko větší množství zbraní pro vašeho pilota. Mnohem důležitější než kvantita bude ale množství nejrůznějších modifikací a přídavných zařízení, které na ony zbraně budete moci nasadit. Cílem tohoto snažení je poskytnout hráčům co největší variabilitu a více možností, jak si najít svou oblíbenou bitevní výzbroj.

Druhou neméně podstatnou novinkou bude hák, pomocí kterého budete moci omezené parkourové kejkle z prvního dílu okořenit novou sadou pohybů. Respawn slibují, že nepůjde jen o jednoduchou pomůcku pro zdolávání překážek na bojišti. Pokud si techniku pohybu s hákem osvojíte, stanete se pro své nepřátele mnohem větší hrozbou. Lano připevněné na háku se navíc bude obtáčet kolem objektů. Pokud tedy například na vrcholu budovy bude pilíř a vy se budete točit kolem něj, získáte pořádnou dávku kinetické energie a stane se z vás velmi obtížný cíl.

Jestli Titanfall 2 překročí stín svého staršího bratra, se dozvíme 28. října letošního roku. Hra vyjde na PC a obě moderní konzole. Na rozdíl od prvního dílu nabídne i klasickou kampaň pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama