Vývojáři představují novinky v Halo editoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři představují novinky v Halo editoru

Vývojáři představují novinky v Halo editoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2016 17:34 1
Reklama

Na 1. – 3. červenec připadá v texaském Austinu výstava věnovaná internetu a hraní zároveň, RTX 2016. Návštěvníci tam míří nejen za hraním samotným, ale i za dávkou nových informací ze světa her. A právě do té druhé kategorie spadá zpráva týkající se editoru Halo Forge pro pátý díl série.

Na výstavě se ukázalo preview PC verze editoru Halo 5 a vidět tak lze, že tato edice nabídne průzkumníka souborů s náhledy a řadou užitečných informací. Stejná a přehlednost přinášející funkcionalita pak pochopitelně dorazí i do Xbox One verze editoru. Tvůrci a modeři vedle toho navrch obdrží také zabudované odkazy na podporu komunity a na všemožné videotutoriály, jež nabídnou potřebnou pomoc především začátečníkům.

Zjevným specifikem PC verze samozřejmě bude plná podpora myši a klávesnice a veškerá menu tak budou intuitivně upravená pro potřeby těchto periferií. Samozřejmostí je ale i neutuchající podpora domovského gamepadu, takže pokud by někdo chtěl editor i na PC ovládat takto, tak mu 343 Industries zbytečné klacky pod nohy házet nebudou.

Zatím to vypadá zkrátka zajímavě, a pokud vše půjde podle plánu, tak by PC komunita mohla začít obohacovat obsah hry již na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama