Neverwinter dorazí na PS4 za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neverwinter dorazí na PS4 za dva týdny

Neverwinter dorazí na PS4 za dva týdny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 7. 2016 13:52
Reklama

O plánovaném PS4 vydání dnes již letitého MMORGP Neverwinter jsme vás informovali začátkem června. Tehdy jsme také avizovali, že se během následujících týdnů dozvíme i přesné datum vydání. A to se samozřejmě také vyplnilo.

Cryptic Studios vydali hru původně na PC v červnu roku 2013, na Xbox One dorazila v březnu minulého roku a na PS4 vyjde 19. července. Za zhruba dva týdny si tak hráči na PS4 budou moci vybrat jednu z osmi tříd a vrhnout se s partou dalších kamarádů vstříc dobrodružství.

Toto MMORPG vychází ze čtvrté edice pravidel Dungeon & Dragons a obsahovat bude všech devět dosavadních rozšíření. Do konce roku by pak měl vyjít i přídavek desátý, jménem Storm King's Thunder. V tom se hráči vydají do světa hledat příčinu návratu obrů do světa Forgotten Realms, kde se mimo jiné bude odehrávat i příběh nedávno odloženého Torment: Tides of Numenera.

Hra bude každopádně dostupná i těm, kteří si nepředplácejí službu PlayStation Plus, a pokud by snad někdo do hry chtěl naskočit ještě dříve, tak i to bude možné. Za 20 dolarů si budou moci hráči totiž zakoupit takzvaný Head Start Pack, který dotyčné nedočkavce do hry pustí již 12. července a navrch je vybaví pár unikátními předměty přímo do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama