Capcom odhaluje tajemství prstu v RE
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom odhaluje tajemství prstu v RE

Capcom odhaluje tajemství prstu v RE

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 7. 2016 15:41 3
Reklama

Vydání hratelné demoverze dalšího dílu Resident Evil bylo velikým překvapením, a to jak samotnou náplní hry i její perspektivou, tak vlastně i samotnou existencí demoverze. Ta je relativně krátkou záležitostí, skrývá však celkem obstojné množství tajemství a nabízí dokonce i více zakončení. Podrobnou analýzu nabídl například britský Eurogamer, my se však zaměříme na jednu z nejpalčivějších otázek – na prst bez majitele.

V demoverzi bylo totiž možné nalézt na figuríně prst, jeho použití ale zůstávalo záhadou. Capcom navíc našeptával, že tento drobný článek skládačky použití má, odmítal ale až doposud vydat jakékoli další detaily. To se ale konečně mění, nadšení z toho ale pravděpodobně nebudete. I když, záleží na úhlu pohledu:

Capcom odhaluje tajemství prstu v RE
i Zdroj: Hrej.cz

Prst nemá žádné použití, tečka. Tedy alespoň prozatím – jak jsme se dozvěděli v jednom z minulých vstupů, demoverze je od finální podoby hry oddělená a představuje něco trochu jiného, alespoň co se vyprávění a náplně týče. Co to ale může znamenat v praxi? Do vydání hry ještě nějaký pátek zbývá (24. leden) a do té doby se může ještě demoverze formou nějaké aktualizace změnit. Nebo může přijít další, tato má totiž v případě japonské verze v názvu číslovku 1. Stát by se tak například mohlo s případným vydáním dema na PC či na Xbox One.

Tak jako tak si budeme muset ještě na další informace počkat a nezbývá tedy, než ještě finálně vydavateli pogratulovat – demoverzi Resident Evil 7 si stáhlo již na 2 miliony lidí. A to je dosud dostupné na jediné platformě a ještě k tomu s předplatným PlayStation Plus.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama