Overwatch spouští kompetitivní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch spouští kompetitivní režim

Overwatch spouští kompetitivní režim

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 6. 2016 11:51
Reklama

Po měsíci čekání byli vývojáři z Blizzardu schopní říct – máme hotovo – a do populární střílečky Overwatch konečně přidali kompetitivní režim. Je přístupný všem hráčům, kteří dosáhli alespoň 25. úrovně a bude fungovat na systému tzv. sezón.

Příchod „ranked“ zápasů předznamenávala nutnost stáhnout bezmála 1GB update, zatím se ale informace týká pouze hráčů na PC. S konzolovými verzemi se samozřejmě počítá, ale podle vyjádření Blizzardu přijdou ke slovu „později“. Bez ohledu na to se ale hráči ve výsledku dočkají toho stejného.

Zápolit se bude na mapách, které už znáte z rychlých zápasů, podle dosavadních ohlasů ale kompetitivní režim přidává tolik očekávanou vrstvu vážného hraní, které casual mód nedokáže nabídnout. Základem je samozřejmě těsnější spolupráce, komunikace mezi hráči a správné využívání postav v daných částech zápasu.

Aby hra mohla jednotlivé hráče rozdělit podle jejich schopností, čeká vás před zahájením ostrých zápasů deset rozřazovacích, po nichž získáte i bonusy v podobě sprejů a ikonek. Následně pak už budete moci po dobu dvou a půl měsíců stoupat na globálním žebříčku a soupeřit nejen o lepší umístění, ale také o další a další bonusy, na kterých stojí značná část celkového zážitku. Je libo legendární oblek? Nebo třeba zlatou zbraň? Klidně, ale musíte se snažit..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama