Mody pro Fallout 4 se na PlayStation opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Fallout 4 se na PlayStation opozdí

Mody pro Fallout 4 se na PlayStation opozdí

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 6. 2016 08:00
Reklama

Zatímco na Xboxu už mody pro Fallout 4 skoro měsíc fungují, zdá se, že majitelé konkurenční PlayStation 4 si budou muset ještě nějaký čas počkat.

Během E3 společnost Bethesda zmínila, že se stále snaží vyřešit několik problémů stran modů na PlayStation 4. Jmenovitě jde o maximální velikost souboru, nastavenou na 900MB, oproti 2GB limitu u Xbox One. Kromě toho také firma spolupracuje se Sony na vytvoření optimální podpory pro export textur.

Včera se na oficiálním Twitteru Bethesdy objevilo oznámení o odložení modovací podpory pro PlayStation. Firma se zároveň zavázala, že poskytne nové informace, hned jak je bude mít k dispozici. Žádný předběžný termín spuštění služby však neuvedla. Na Xbox One si mody získaly značnou popularitu. V uplynulém týdnu došlo k updatu nástrojů, který má pomoci v boji proti kradeným a upirátěným modifikacím. Do všech hlavních kategorií přibyl nový časový filtr a uživatelé mohou mody uploadovat pouze pokud mají účet na Bethesda.net propojen se službou Steam. Těšíte se na mody na PlayStation? Věříte, že budou fungovat korektně, nebo podle vás půjde o technické fiasko? Podělte se s námi v diskuzi

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama