Kompletní Halo 5 zdarma na zkoušku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompletní Halo 5 zdarma na zkoušku

Kompletní Halo 5 zdarma na zkoušku

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 6. 2016 11:11
Reklama

Pátý díl Halo s podtitulem Guardians si nejen od nás odnesl velmi solidní hodnocení. Pokud máte doma Xbox One a z nějakého důvodu jste dosud s pořízením zatím posledního dobrodružství hrdinného Master Chiefa a Spartana Locka váhali, nyní se nabízí ideální příležitost, jak hru okusit na vlastní kůži.

Počínaje dnešním dnem (spíš hledejte později odpoledne) bude Halo 5 k dispozici ke stažení zdarma. Jedná se sice bohužel jen o časově omezený trial, vyzkoušet si ale můžete úplně kompletní verzi se všemi přídavnými balíčky. K dispozici je jak singleplayerová kampaň, tak i režim pro více hráčů, včetně nového kooperativního módu Warzone Firefight.

Abyste mohli nabídku využít, potřebujete aktivní zlaté členství na Xbox Live a dostatek volného místa na disku. Hra ve své kompletní podobě spolkne úctyhodných 81 GB. Pokud se vám hra natolik zalíbí, že se s trialem nespokojíte, určitě vás bude zajímat i nabízená slevová akce, která srazí cenu na polovinu. Nabídka zkušební verze trvá do 5. července, raději tedy příliš neotálejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama