„Přes negativní ohlasy CoD z něj může být hit"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka „Přes negativní ohlasy CoD z něj může být hit"

„Přes negativní ohlasy CoD z něj může být hit"

David Plecháček

David Plecháček

29. 6. 2016 08:39 10
Reklama

O novém Call of Duty byly popsány stohy datových souborů, přičemž nejvíce skloňovanou informací byla ta o nejhůře přijatém traileru ne jen v historii série, ale takřka na celém YouTube. A co si s tím dělá Eric Hirshberg, výkonný ředitel Activisionu? Zhola nic. Vrásky na čele mu po čertech špatné přijetí Infinite Warfare rozhodně neudělalo.

Konkrétně prohlásil: „Děláme ty samé věci stejně jako před tím videem, jinými slovy, soustředíme se na to, abychom vytvořili dobrou hru.“ Pravda je, že Activision podobnou zkušenost mají, konkrétně s dílem Black Ops II. Paradoxně to byl ten díl, který vzal celou sérii poprvé do budoucnosti, přičemž další významný posun zažijeme letos a historie se opakuje.

„Předchozí nejnenáviděnější trailer byl na Black Ops II. A pak se z toho stal jeden z nejúspěšnějších dílů vůbec,“ řekl a pokračoval, „nevidíme nějakou nenávist na našich předobjednávkách, nevidíme nic podobného na jiných platformách a sociálních sítích, třeba na Facebooku. To, co se stalo na YouTube, je unikátní,“ poznamenal.

Už v minulosti se nechal slyšet, že vlastně není úplně od věci vidět i negativní reakci - nejdůležitější je, aby vůbec nějaká přišla. „První ze všeho, musíte milovat tu vášeň vašich hráčů,“ řekl tehdy. „Neexistuje žádný jiný zábavní průmysl, které by dokázal vytvořit takovou vášeň, jako to dokáže Call of Duty. A to je dobře.“

Hirshberg na konci podotkl, že se společnost samozřejmě snaží dělat věci, které se budou fanouškům líbit: „Chceme dělat fanoušky a hráče šťastné, a samozřejmě také chceme, aby se naší franšíze náležitě dařilo,“ dodal.

Ani tentokrát nebude v sérii nouze o známe osobnosti. Už z minulosti víme, že hlavním záporákem bude Kit Harrington, chcete-li Jon Snow ze Hry o trůny.  Kromě toho, že Infinite Warfare posouvá díl zase značným krokem kupředu, tak s ním přijde i remaster dílu nejoblíbenějšího - Modern Warfare. A aby se podařil, si přeje i zakladatel Infinity Ward a dnes už bývalý zaměstnanec Activisionu Vince Zampella: „Nepo*erte to!“ vzkázal před několika dny vývojářům. Jak se jim to daří se podívejte do této novinky do galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama