Proč bude Resi 7 z pohledu vlastních očí?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč bude Resi 7 z pohledu vlastních očí?

Proč bude Resi 7 z pohledu vlastních očí?

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 6. 2016 12:00 19
Reklama

Sérii Resident Evil jsme až na drobné výjimky v podobě zapadlých titulů Umbrella Chronicles a Gun Survivor byli vždy zvyklí sledovat z pohledu třetí osoby. Sedmý díl ale prožijeme takříkajíc na vlastní oči a podle Capcomu to není jen kvůli VR.

Kouši Nakaniši a Masačika Kawata, tedy vedoucí vývoje a producent Resident Evil 7, tvrdí, že pohled z vlastních očí je pro hororovou hru tím nejlepším. Jen takhle se prý hráči skutečně ztotožní s hlavní postavou a prožijí s ní intimní chvíle děsu a napětí. Podobná prohlášení jednoznačně vedou publikum k přesvědčení, že nový díl bude skutečně silným a mrazivým zážitkem.

Kawata dodává, že on i Nakaniši chtěli, aby hráči zažili hrůzu tím nejsyrovějším a nejpřímějším způsobem. Hráč se má stát postavou v ději, ne jen nezaujatým pozorovatelem. Pro vývojáře je to samozřejmě velkou změnou a odklonem od zavedených principů série, proto napřed v Capcomu vytvořili prototyp Kitchen a sledovali, jakou reakci vyvolá při testování. Brzy si byli jisti, že to je přesně ten směr, kterým chtějí Resident Evil napříště vést. Nutno podotknout, že atmosféra dema, které je k dispozici na PlayStation Store, je skutečně tísnivá. Pokud se bude podobně hrát celá hra, těšíme se, i přes zřejmé vysoké náklady na pleny. Hlavně už prosím žádné Umbrella Corps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama