Toto jsou hry v Games with Gold na červenec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou hry v Games with Gold na červenec

Toto jsou hry v Games with Gold na červenec

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2016 16:26 5
Reklama

Znáte ten pocit, kdy máte něco na mysli, ale horko těžko přemýšlíte nad tím, co to vlastně je? Jeden takový jsem dneska měl. A pak jsem si vzpomněl - červen je skoro za námi, a tak je nejvyšší čas odhalit nové hry v PS Plus a Games with Gold. A zatímco Sony si dává pravidelně načas, podezřelé ticho okolo Microsoftu mě činí stále nervózním.

AKTUALIZACE

To, o čem jsme spekulovali, se nakonec ukázalo jako potvrzené. Na Xbox One opravdu příští měsíc dorazí The Banner Saga 2 (1. až 31. července) a Tumblestone (16. července až 15. srpna). Ani pro majitele starší generace konzolí nemáme nové zprávy, neboť RS Vegas 2 (1. až 15. července) a Tron Evolution (16. až 31. července) na X360 opravdu budou.

Jste s nadílkou spokojení? A vyvstává otázka - co Sony?

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Naštěstí existují různí insideři, kteří v takových chvílích často přispěchají s vlastní verzí reality. Jinými slovy, to co si řekneme dále stále není oficiální, i když v jednom případě není důvod k pochybám.

Tou výjimkou je prakticky neznámá hra Tumblestone. Jedná se o zcela novou značku, která vyjde na Xbox One, PlayStation 4, Wii U a PC. Jenže zatímco na poslední tři platformy vychází už 12. července, na Xbox One až 16. července. Šestnáctého, rozumíte? Tohle nebude náhoda. Pokud vás puzzle hra zajímá a nechcete za ní utrácet 25 dolarů (625 korun), zařazení do Games with Gold vás jistě potěší.

A co bude k mání od začátku měsíce? Islandské tažení Evropou na Mistrovství Evropy ve fotbale pokračuje, a (zřejmě) aby těch divokých seveřanů nebylo v podvědomí lidí málo, k dispozici dostanete si druhý díl The Banner Saga.

Microsoft nezapomíná ani na hráče na starých generací. Zatímco na takřka novoroční Rainbow Six Siege svět zapomněl, osahat si budete moci Rainbow Six Vegas 2. A pokud byste rádi okusili něco futurističtějšího, Tron: Evolution je přímo pro vás. Obojí dvojí pochopitelně ve zpětné kompatibilitě i na XO.

Zda se tato predikce potvrdí, nevíme, ale je na čase, abyste nám řekli vaše tipy. Trefil by se vám MS do vkusu? A co Sony? Zaostane za nadílkou společnosti z Redmondu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama