Další a další gameplay videa z Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další a další gameplay videa z Battlefieldu

Další a další gameplay videa z Battlefieldu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 6. 2016 12:19 13
Reklama

Pokud vás zajímá, čím přesně chtějí vývojáři z EA DICE zaujmout hráče v době vydání Battlefield 1, pak pro vás máme celou řadu nových gameplay videí, z nichž některé byly natočeny i ve vysokém 1440p rozlišení.

Všechna videa samozřejmě pochází z alfaverze, která je v tuto chvíli dostupná vybraným hráčům, bez velkých problémů si ale nachází cestu na veřejnost, což je samozřejmě v souladu s rozběhnutým marketingem. Bez ohledu na to, za jakých podmínek se ony záznamy hraní dostávají ven, však máte poměrně solidní šanci načerpat všechno potřebné.

Ve videích jsou vidět různé typy zbraní, vozidel i postupů, to všechno v kombinaci s odlišným počasím a situacím, které na bojišti vznikají. K dispozici je i hra uvnitř vojenské techniky, a to včetně tanků či letadel, odkud můžete vypozorovat kromě účinnosti zbraní i ovladatelnost, resp. manévrovatelnost.

Battlefield 1 nakonec těží i ze skvělé prezentace, která sice není v souladu s historickými reáliemi, ale jako kompromis – na který se spoléhalo i v začátcích nejslavnějších FPS sérií – nevypadá BF1 vůbec zle. Připomínáme jen, že si svou cestu do obchodů najde už 21. října, tedy ještě před tím, než se na světlo světa vyklube futuristické Call of Duty: Infinite Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama