Beta Halo Wars 2 bude i na PC. XO prodlužuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Halo Wars 2 bude i na PC. XO prodlužuje

Beta Halo Wars 2 bude i na PC. XO prodlužuje

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 6. 2016 08:28 3
Reklama

Během E3 spuštěná betaverze real-time strategie Halo Wars 2 potěšila jen majitele Xboxu One. Microsoft však přispěchal s informací, že se dostane i na PC hráče. Konzolovou betu navíc prodloužil.

Druhá betaverze odstartuje, až se vydání hry přiblíží a zahrne Xbox One i Windows 10. Halo Wars 2 pro PC ve zkušební verzi měli ostatně možnost vyzkoušet už návštěvníci E3 přímo na veletrhu v Los Angeles. Šéf studia 343 Industries Dan Ayoub mezitím oznámil, že betatest na Xboxu One bude pokračovat až do středy 22. června. O ochutnávku multiplayeru je očividně navzdory rozpačitým ohlasům velký zájem.

Vývojáři už v průběhu minulého týdne ale zklamali některé fanoušky oznámením, že Halo Wars 2 nebude podporovat cross-platform hru více hráčů mezi PC a Xboxem One jako jiné hry z programu Play Anywhere. Dan Ayoub řekl, že o tom autoři uvažovali, na začátku se tímto nápadem vážně zabývali, ale nakonec se rozhodli upřednostnit jiné aspekty hry. Jedním z důvodů může být i skutečnost, že Xbox One zatím stále nepodporuje ovládání myší a klávesnicí. Což by se však mohlo v nadcházejících měsících změnit, naznačil Phil Spencer.

Halo Wars 2 vznikají ve studiu Creative Assembly (série Total War, survival horor Alien: Isolation) za asistence 343 Industries, kteří mají na povel po Bungie celou značku Halo. Hra dorazí do obchodů 21. února 2017. První díl vyšel v roce 2009. Dvojka je ve vývoji od roku 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama