UPDATE: Titanfall 2 vyjde v říjnu + trailery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Titanfall 2 vyjde v říjnu + trailery

UPDATE: Titanfall 2 vyjde v říjnu + trailery

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 6. 2016 23:40 2
Reklama

Začínají mi docházet prázdné fráze do prvního odstavce. Ano, už zase něco uteklo. Tentokrát bude řeč o Titanfallu 2. Pokračování akce od studia Respawn Entertainment vyjde 28. října a už je dokonce k dispozici po úniku také oficiální dvouminutový trailer.

AKTUALIZACE 13. 6. 01:38

K dispozici je nyní už i multiplayerový trailer

PŮVODNÍ ZPRÁVA 12. 6. 20:02

Bylo potvrzeno, že hra bude obsahovat kampaň pro jednoho hráče a šest nových titánů. Před uvedením hry do prodeje proběhne nějaká forma uzavřené betaverze, do které se budou moci hráči přihlásit na oficiálním webu. Jak se už dříve spekulovalo, Titanfall 2 vyjde mezi Battlefieldem 1, který vydává rovněž EA, a konkurenční FPS Call of Duty: Infinite Warfare ze stáje Activisionu.

Trailer se původně dostal ven během zkoušky konference EA na E3, která byla omylem streamovaná živě na internet. Ups. Když se začal šířit po síti, Respawn už se rozhodli situaci dále nekomplikovat a upoutávku vydali oficiální cestou. Její popis naznačuje, že bychom se ale ještě dnes měli dočkat druhé, která bude zaměřená pro změnu na multiplayer.

Každý z šesti nových titánů bude disponovat jinými bojovými schopnostmi a možnostmi úprav. Zmíněná singlová kampaň bude podle vývojářů hratelná zcela offline a nebude nijak vázaná na on-line část. Kampaň má prozkoumat unikátní pouto mezi mužem a strojem - pilotem a titánem. Hráč se chopí pěšáka milice, který se chce stát zmíněným pilotem. Uvězněni za nepřátelskými liniemi IMC budete čelit drtivé přesile a nakonec musíte podniknout misi, pro kterou jste nebyli určeni. Hráč se totiž v singlu ujme titána, jehož původní pilot byl zabit.

Podle Devina Bennetta z EA nás kampaň v Titanfallu 2 mnohem lépe seznámí s tímto fiktivním vesmírem. Poté, co se chopíme v singlu titána, máme získat pocit, že jde v tandem s pilotem o nezastavitelné duo. Do multiplayeru pro změnu přirozeně autoři slibují větší hloubku, nové schopnosti pilotů, větší výběr zbraní nebo masivní progress systém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama