For Honor ukazuje teaser, láká na Vikingy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor ukazuje teaser, láká na Vikingy

For Honor ukazuje teaser, láká na Vikingy

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 6. 2016 08:26
Reklama

Teasni, teasni, teasni, ať to správně vyzní! Na For Honor se v redakci vyloženě těšíme. Vzhledem k tomu, jak zklamal konzolový port Chivalry, mohla by právě připravovaná hra od Ubisoftu být tím pravým vyžitím pro nás, co rádi mečem srážíme protivníkům hlavy.

Zatím toho o celkovém pojetí hry moc nevíme, z oznámení na loňské E3 jsme si mohli odnést snad jen zaměření hry na masivní bitvy, ne nepodobné takovým Dynasty Warriors. Proti sobě by se ve hře měli netradičně utkat Vikingové, klasičtí evropští rytíři a samurajové. Krátký teaser nám toho o hře také moc nenaznačuje, snad jen fakt, že hlavním soupeřem by měli být právě zmínění Vikingové.

Podle Ubisoftu je hra For Honor zamýšlena spíše pro hardcore komunitu a nebude mít potenciál masově úspěšné hry, jako je tomu u jiných značek francouzského vydavatelství. Ačkoli vývojáři kladou důraz na multiplayerovou složku hry, režim pro jednoho hráče nebude absentovat. Na E3 má podle autorů zaznít hromada nových informací, takže určitě neprohloupíte, když si v pondělí v deset hodin večer naladíte náš komentovaný živý přenos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama