Halo Wars 2 od pondělí v otevřené betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Wars 2 od pondělí v otevřené betě

Halo Wars 2 od pondělí v otevřené betě

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 6. 2016 15:18 2
Reklama

Z Xbox Storu předčasně utekla informace, že Microsoft na příští týden chystá otevřenou betaverzi strategie Halo Wars 2. Hráči si budou moci osahat multiplayer v nejnovějším počinu britského studia Creative Assembly (autoři série Total War nebo hororu Alien: Isolation).

Informaci ověřilo několik na sobě nezávislých zdrojů a nejde podle všeho o žádnou nepodloženou spekulaci nebo podvrh. Betatest začne v pondělí 13. června a skončí přesně za týden. V tuto chvíli informace o zkušební verzi platí pro Xbox One a není jisté, zda se jí dočkají také hráči na PC. Na rozdíl od prvního dílu z roku 2009 od Ensemble Studios (vývojáři série Age of Empires), který vyšel jen pro Xbox 360, bude pokračování také pro Windows.

Hra by měla vyjít ještě letos na podzim. Real-time strategii Halo Wars 2 Microsoft oznámil loni v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. S vývojem mají pomáhat strategickým specialistům také 343 Industries, kteří převzali patronát nad značkou Halo po Bungie.

Spolu s touto informací už se dokonce potulují po internetových fórech, jako je NeoGAF, první screenshoty, které si můžete prohlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama