Wargaming zve na oslavy sta let s tanky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wargaming zve na oslavy sta let s tanky

Wargaming zve na oslavy sta let s tanky

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 6. 2016 15:19 9
Reklama

V roce 1916 byl v bitvě na Sommě poprvé v historii nasazen tank. Letos si tedy připomínáme již sté výročí od této události a to pochopitelně nemohlo uniknout společnosti Wargaming, která s železnou kavalerií spojila svůj osud ve formě World of Tanks.

Ta se v následujících měsících stane svědkem několika zajímavých událostí, které připomenou právě nasazení prvního tanku Mark I do bojů První světové války. První ze série eventů ponese název The Motherland Calls a bude dostupný pro hráče na Xbox 360, Xbox One a PlayStation 4. Součástí tohoto updatu bude tank Premium Tier WIII Medium, postavený na prototypu T-54. Ten by měli dostat všichni hráči.

Zároveň budou mít virtuální tankisté příležitost změřit své síly v nově odemčených misích a bojovat za vlast a hlavně za celou řadu cen, které vyvrcholí raritním tankem The Motherland Premium. Po získání tohoto stroje bude pro hráče přístupná druhá část eventu s názvem Motherland Unleashed, nabízející další řadu cen, jako je zlato, dvojnásobné získané zkušenosti a speciální medaile. Wargaming také přichází se dvěma novými PvE střety, vytvořenými na základě historických bitev u Prochorovky a na Kavkaze. Mezi další nové mapy bude patřit symetrické pouštní Město duchů a zrádný Horský průsmyk, na kterých můžete očekávat drsné a nelítostné bitvy.

Do konzolových verzí hry nově přicházejí i tanky IS-2 a ISU-122S. TJ Wagenr, kreativní ředitel a výkonný producent Wargamingu uvedl, že celá firma tvrdě pracovala na tom, aby mohla hráčům přinést zábavný a poutavý způsob, jak oslavit stoleté výročí a zároveň získat jeden z nejzajímavějších tanků, které jsou ve hře k nalezení. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama