Respawn upíná k Titanfall 2 velké naděje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn upíná k Titanfall 2 velké naděje

Respawn upíná k Titanfall 2 velké naděje

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 6. 2016 09:43 6
Reklama

Přestože první Titanfall zřejmě neudělal takovou díru do světa, jak by si v Respawn Entertainment přáli, pořád to byla velmi solidní multiplayerová střílečka, která zajisté v mnohém ovlivnila i konkurenci. K druhému dílu se tedy upírá nejeden pohled plný naděje.

Nutno říct, že v Respawnu přikládají hypu pořádně pod kotel, a to zejména na oficiálním Twitteru hry. Autoři jsou si evidentně velmi jistí v kramflecích, protože o hře prohlašují, že bude obří a ukradne si pro sebe celou show. Upozorňují fanoušky, aby si odhalení určitě nenechali ujít, protože je pro ně připraveno spoustu informací. Zároveň v jednom z tweetů zmiňují, že pohyb vašeho avatara, ať už po svých, nebo v obřím Titanovi, bude velice důležitou součástí hratelnosti, minimálně stejně tak zábavnou jako samotná střelba.

Kromě poměrně tradičního chvástání ale kolem Titanfallu 2 vyplavala na povrch ještě jedna zpráva. Získal totiž partnerství s Mountain Dew, které patrně kvůli propadu předobjednávek a velké nevoli fanoušků na serveru YouTube upustilo od dlouholeté podpory série Call of Duty. Uvidíme, zda si Titanfall 2 povede lépe. Hra vychází letos v listopadu pro PC, Xbox One a Playstation 4. Na rozdíl od staršího bratříčka nabídne singleplayerovou kampaň, běhání po zdech s roboty a meče. Na to se nelze netěšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama