Watch Dogs 2 se představí na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 se představí na E3

Watch Dogs 2 se představí na E3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 6. 2016 09:34 3
Reklama

Společnost Ubisoft formálně potvrdila, že letos na veletrhu E3 představí pokračování open world akce Watch Dogs, které jsme v posledních dnech skloňovali opakovaně. Do Los Angeles ale samozřejmě přiveze tato firma také další netrpělivě očekávané hry.

Představitelé Ubisoftu se několikrát už vyjádřili v tom smyslu, že se pracuje na Watch Dogs 2, i když se tak zatím nestalo formou žádné bombastické akce. Práce na druhém dílu ale byly dlouho veřejným tajemstvím a kromě řady zmínek v CV a po spekulacích Kotaku, že Watch Dogs 2 letos na podzim nahradí v předvánočním lineupu Ubisoftu sérii Assassin’s Creed, se jen v posledních dnech a týdnech skloňoval název hry v souvislosti s uniklým artworkem hlavního hrdiny a propagačními předměty.

Nyní konečně s jistotou víme, že Watch Dogs 2 Ubisoft na E3 představí světu a otazník se už vznáší spíš nad datem vydání. Mohla by nás městská akce skutečně překvapit ještě letos? Kromě ní v každém případě v Los Angeles Ubisoft ukáže i loni oznámený For Honor a taktickou open world akci Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, která se rovněž představila na E3 přesně před rokem. Ubisoft láká také na South Park: The Fractured but Whole a nějaká překvapení, která už jsou v případě jeho tiskovek milou tradicí.

Co se Watch Dogs 2 týče, nedávná finanční zpráva zmiňovala, že by hra měla vyjít před koncem dubna 2017, což by znovu ukazovala na snahu Ubisoftu vydat hru do konce letošního roku. Šéf společnosti Yves Guillemot už před časem prohlásil, že druhý díl bude mít odlišnou atmosféru a že má potenciál stát se jednou z nejprodávanějších her všech dob od Ubisoftu.

Podle informací, které se doslechlo Kotaku v lednu, by mohlo být pokračování Watch Dogs zasazené do ulic kalifornského Sana Francisca, kde se odehrával třeba i poslední Driver se stejnojmenným podtitulem. Vzhledem k tomu, že tehdy avizovaná pauza Assassina už se potvrdila, mohla by se vyplnit i tato předpověď ze stejného zdroje.

Původní hra z roku 2014 od montrealského studia se odehrávala v Chicagu, ale v minulosti se mluvilo i o jiných potenciálních lokacích pro případné pokračování. Na každý pád by San Francisco se svými dominantami - mostem Golden Gate, Alcatrazem, historickými tramvajemi a specifickou architekturou i strmými ulicemi - bylo pro otevřenou městskou akci ideálním hřištěm, jak už dokázal Driver, kterého rovněž vydává Ubisoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama