Ranked bitvy přijdou do Overwatch až v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ranked bitvy přijdou do Overwatch až v létě

Ranked bitvy přijdou do Overwatch až v létě

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2016 12:44
Reklama

Pokud jste se zúčastnily uzavřené betaverze Overwatch, v té plné můžete něco postrádat. Blizzard v rámci testování zkoušel ranked zápasy nazvané Competitive Play, během nichž vás hra stavěla proti stejně kvalitním protivníkům, do plné hry to ale tento režim nedotáhl. Otázkou však je, zda hru opustil natrvalo, nebo zda se v průběhu času vrátí. Dnes už víme, že b) je správně.

Competitive Play hráče bude řadit do jednotlivých tierů podle umu jednotlivců, na jejichž základě byste neměli bojovat s nikým lepším a zkušenějším a z druhé strany se vyhnete úplným nováčkům. Jeff Kaplan už před několika dny víceméně potvrdil, že se Competitive Play opravdu vrátí, a díky Twitteru si můžeme udělat obrázek o tom, kdy to přibližně bude - v druhé polovině července.

Ačkoliv se tazatel na Twitteru ptá výslovně na PS4, update se očekává na všech platformách. Do té doby máte čas procvičovat vaši přesnost, a nezbývá nic jiného, než holt čas od času zaskřípat zuby nad tím, že vás pokořil někdo podstatně lepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama