DLC pro Just Cause 3 vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Just Cause 3 vyjde příští týden

DLC pro Just Cause 3 vyjde příští týden

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 5. 2016 13:34 3
Reklama

Už od 3. června bude k dispozici nové rozšíření pro open world akci Just Cause 3 od Avalanche Studios. Nový přídavek nazvaný Mech Land Assault, jak už ostatně samotný název napovídá, do hry přidá novou robotickou hračku. Na své si s ní zřejmě přijde každý, komu by původní hra snad přišla málo šílená.

DLC Mech Land Assault bude stát 12 eur, tedy v přepočtu asi 320 korun. Už 3. června se k němu ale dostanou jen majitelé season passů. Ostatní si budou muset týden počkat, podle Square Enix pak bude od 10. června dostupné všem. Jde už o druhý balíček v rámci expansion passu nazvaného Air, Land & Sea. Ten stojí 25 eur, čili asi 657 korun, a už dříve nabídl rozšíření Sky Fortress.

Mech Land Assault zavede Rica a potažmo hráče na nový ostrov Lacrima, kde sídlí opuštěná výzkumná stanice a záhadné vězení. Budeme stát proti armádě mechů, které si lze přivlastnit za pomoci speciální zbraně, jež umí deaktivovat jejich štíty. Jakmile se ale Rico jednoho z nich chopí, dostane do rukou zcela unikátní a nebezpečnou hračku.

Mech podle autorů Ricovi umožní házet s nepřáteli a vozidly, jako by byl tenisový míček. Jde tak o další prostředek, jak ještě zdůraznit všudypřítomný chaos a explozivní akci. Poslední naplánované DLC se jmenuje Bavarium Sea Heist a vyjde do konce léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama