S novým hororem se vydáme až do pekla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S novým hororem se vydáme až do pekla

S novým hororem se vydáme až do pekla

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 5. 2016 09:43 2
Reklama

Na nedostatek hororových her si stěžujeme pravidelně, ba přímo láteříme jako parta důchodců v parku, která se rozčiluje, že za minulé generace bylo lépe (a taky že bylo!). Takže nemůžeme nechat bez povšimnutí, že jeden nadějný survival horor se právě představuje.

Jmenuje se Agony a jde o first person titul, který pohání technologie Unreal Engine. Zmučená duše hráče bude cestovat hlubinami pekla, kde se hlavní hrdina ocitne, aniž by si pamatoval cokoli ze své minulosti. To samo o sobě působí jako jedno z utrpení, které s sebou nese věčné zatracení, a tak se nabízí otázka, zdali pak se protagonista neocitl v podsvětí právem a nespáchal-li nějaký obzvlášť odporný čin.

Trochu na způsob hry Messiah od Davida Perryho a studia Shiny Entertainment budeme moci ovládat ostatní osoby a dokonce posednout i jednodušší démony, což umožní hráči přežít v extrémním prostředí. Jak budeme více prozkoumávat podsvětí a komunikovat s dalšími uvězněnými dušemi, máme v kůži hrdiny podle vývojářů záhy pochopit, že existuje jen jediný způsob, jak uniknout peklu. A k tomu bude zapotřebí setkat se s mýtickou Rudou bohyní.

Agony má vyjít příští rok na PC i konzole PS4 a Xbox One. Na hře pracuje letos založené studio Madmind Studio, které tvoří vývojáři her jako Zaklínač 3, The Division, Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage nebo Enemy Front. V tuto chvíli má tým jen devět lidí, ale první trailer dává tušit, že ambice ani talent jim rozhodně neschází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama