Plná verze Smite vyjde na PS4 již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plná verze Smite vyjde na PS4 již brzy

Plná verze Smite vyjde na PS4 již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 5. 2016 09:40
Reklama

Snad ani ne tak kvalitami jako spíše náplní božská MOBA Smite konečně dostala datum vydání finální verze na PS4. Po předchozím gameplay traileru se navíc hráči dočkali také klasické a akcí nabité launchové ukázky. A tato avizuje vystoupení z betaverze již záhy – plná hra vyjde 31. května.

Tehdy se hráči nedočkají ničeho jiného než startu Smite takového, jaký jej znají hráči z jiných platforem. Tedy i na PS4 se dorazí F2P titul, ve kterém jsou všechny božské postavy dostupné od samotného počátku s tím, že aktuálně dostupné jsou pouze některé. Dostupní bozi totiž budou v pravidelných intervalech rotovat.

A jak jsme avizovali minule, tak stále platí, že hráči s PS4 se dočkají několika exkluzivních bonusů v podobě skinů postav. Pokud by ale toto někomu nestačilo, či zda by komukoli celkový F2P charakter hry neseděl a chtěl více, tak lze zakoupit takzvaný Founder’s Pack, jenž okamžitě zpřístupní veškeré postavy.

Teď už si ale nenechte ujít akcí i sebevědomými prohlášeními nabité záběry, jež se snaží nalákat alespoň k vyzkoušení PS4 edice hry. Pokud jste tak ale již v rámci bety učinili, tak se určitě se svými dojmy ze hry pochlubte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama