Remaster Dead Island vyžaduje PSN
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Dead Island vyžaduje PSN

Remaster Dead Island vyžaduje PSN

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 5. 2016 16:20 6
Reklama

Takzvaná Definitive Collection Dead Island přinese první díl, k němu Dead Island: Riptide a navrch také retro rubačku Dead Island Retro Revenge. Nově se ale dozvídáme, že minimálně v případě PS4 edice hry budou muset hráči zabrouzdat na PSN i v případě fyzických kopií.

Na Xbox One se budou moci hráči těšit z kompletního balíku dostupného na jediném médiu, PlayStation 4 však zřejmě obsahuje limitace týkající se více multiplayerových titulů uložených na jediném fyzickém nosiči.

Na otázku jak je možné, že se to jiným týmu daří, pak na oficiálním Twitteru přišla odpověď ta, že na disk nelze pouze vložit dva tituly, jako je tomu v případě médií pro Xbox One, ale je třeba vytvořit separátní menu.

Výsledkem je každopádně to, že disk pro PS4 bude obsahovat pouze remaster původního Dead Island. Pro Riptide budou muset hráči zabrouzdat na PSN – balení se hrou tedy bude obsahovat unikátní kód pro aktivaci a stažení digitální kopie hry.

Tak jako tak, Dead Island Definitive Edition vychází na PC, Xbox One a na PS4 příští úterý, 31. května. Pokud jste tak tuto zombivou akci ještě neměli šanci vyzkoušet, tak teď možná nastane ta pravá příležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama