Rockstar Games brzy oznámí své nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar Games brzy oznámí své nové hry

Rockstar Games brzy oznámí své nové hry

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 5. 2016 11:32 13
Reklama

Grand Theft Auto VI, Red Dead Redemption 2, Bully 2 či Agent - to jsou jen některé možné tituly, které by mohli vývojáři z Rockstar Games představit na blížící se E3. Vydavatel Take-Two prohlásil, že oblíbené studio prý pilně pracuje na "vzrušujících projektech", které budou "brzy odhalené".

Take-Two to oznámil v rámci své finanční zprávy, ale na další detaily už byl vydavatel skoupý. Z jiných informací si však můžeme udělat jasnější obraz o tom, co nás možná už příští měsíc čeká.

Generální ředitel Take-Two Strauss Zelnick dříve prohlásil, že jeho společnost má pro letošní E3 velké plány, které tedy zřejmě zahrnují i odhalení nových her od Rockstarů. Pokud vezmeme v potaz údajný úniku informací ohledně Red Dead Redemption 2 z dubna, máme důvod si myslet, že je to právě westernová hra, která bude na E3 představena.

Zároveň prý Rockstar Games pracují na zbrusu nové IP, která by měla diverzifikovat jejich portfolio. Není jisté, zda se nová IP objeví už na letošní E3, ale důvod pro její vytvoření nabízí přirovnání k Blizzardu a jejich Overwatchi, který se také vymyká tradiční tvorbě studia. Jestli Rockstar Games přijdou s něčím jiným než s open-worldovou akcí, pak by se skutečně mohlo jednat o "vzrušující projekt".

Docela možná se bude jednat o hru s názvem Judas. Na začátku měsíce byla objevena registrace značky Judas a internetové adresy judasthegame.com, kterou provedla společnost MarkMonitor, agentura, která se stará o ochranu značek studia Rockstar Games. Ochrannou známku Judas vlastní Take-Two, takže je pravděpodobné, že se se hrou s tímto jménem na E3 setkáme, i kdyby na ní Rockstar Games nepracovali.

Ať už bude v červnu oznámené cokoliv, nevypadá to, že se titulu dočkáme ještě letos. Zelnick prohlásil, že Take-Two oznámilo všechny své tituly pro tento fiskální rok, a kromě těch, které již letos vyšly, na seznamu zbývá jen NBA 2K17, Mafia III, Sid Meier's Civilization VI a WWE 2K17. Nová hra od Rockstar Games tak zřejmě nevyjde dříve než v dubnu 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama