Autoři GoW: Judgment dělají novou AAA akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři GoW: Judgment dělají novou AAA akci

Autoři GoW: Judgment dělají novou AAA akci

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 5. 2016 14:56 4
Reklama

Polské studio People Can Fly, které má na kontě hry jako Painkiller, Bulletstorm nebo Gears of War: Judgment a na čas patřilo pod křídla společnosti Epic Games, pracuje na nové AAA střílečce a další menší nezávislé hře.

Šéf varšavského týmu Sebastian Wojceichowski to prozradil v rozhovoru pro magazín Game Pressure. Ačkoli je příští velká hra od People Can Fly teprve na začátku vývoje - pracuje se na ní pár měsíců, už si dokázala najít vydavatele, což má svědčit o jejím potenciálu a zkušenostech studia. Více informací o AAA akci autoři zveřejní až příští rok, nicméně ještě letos se máme dočkat odhalení druhého menšího titulu.

Studio People Can Fly existuje od roku 2002 a debutovalo akcí Painkiller, kterou se i proslavilo. V roce 2007 většinový podíl ve firmě koupil tým Epic Games a v listopadu 2013 se studio přejmenovalo na Epic Games Poland. V červnu 2015 se ovšem z People Can Fly stala opět nezávislá firma, která se vrátila ke svému původnímu názvu a logu.

Její zaměstnanci se mají však nadále aktivně účastnit vývoje technologie Unreal Engine 4 i hry Fornite od Epicu. Společně s Epicem ostatně vyvíjeli i akci Bulletstorm, na níž nadále vlastní práva. People Can Fly také pomáhali s PC portem prvních Gears of War. Ostatně právě Unreal Engine by měl pohánět i budoucí projekty People Can Fly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama