Na staré konzole míří kolekce Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na staré konzole míří kolekce Call of Duty

Na staré konzole míří kolekce Call of Duty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2016 12:29 6
Reklama

Podle Activisionu zřejmě ještě předešlé konzole do starého železa nepatří a dalo by se z nich něco vytěžit. Bohužel, řeč není o portu Infinite Warfare na slabší hardware, ale o kolekci třech dílů série Modern Warfare, jež zřejmě vyjde ve zkompletované edici.

Tato zpráva zřejmě nijak nesouvisí s tím, že Activision již plánuje remaster prvního dílu série – připravovaná trilogie je pravděpodobně pouze sesypanou kolekcí tří disků a dokonce to vypadá, že balíček ani neobsahuje veškerá DLC. Odhalený přebal her totiž nese zmínku toho, že kolekce obsahuje Stimulus Package pro Modern Warfare 2.

Opět ale platí, že na další informace si budeme muset ještě počkat. Únik pochází z obchodu Best Buy a nejde tedy o nic oficiálního. Cenu každopádně obchodník stanovil na 30 dolarů s tím, že dostupný by tento balíček prý měl být na Xboxu 360 a na PS3 již příští týden, 17. května.

Jedná se tak o pěknou nadílku pro všechny, kterým snad některý z dílů (nebo třeba rovnou všechny) unikl, absence DLC je však na dnešní poměry trochu zarážející a stejně tak je otázkou, zda budou někdy tyto tři tituly kompatibilní s Xbox One.

Na staré konzole míří kolekce Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama