Titanfall 2 vyjde do konce tohoto roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 vyjde do konce tohoto roku

Titanfall 2 vyjde do konce tohoto roku

David Plecháček

David Plecháček

11. 5. 2016 07:56 1
Reklama

Z finančních plánů společnosti Electronic Arts na právě probíháhající fiskální rok se kromě odložení Mass Effectu dá vyčíst ještě jedna věc. Víme, kdy Respawn Entertainment vypustí do světa svou multiplayerovou akci Titanfall.

Ten je společně s Battlefieldem 1 zařazen do třetího čtvrtletí fiskálního roku, můžeme tedy očekávat, že vyjde někdy v rozmezí od října až do konce prosince. Podle nás se jedná o vcelku překvapivý tah, kdy na poli multiplayerových akcí bude přímo konkurovat jednak Battlefieldu, ale i futuristicky laděnému Call of Duty: Infinite Warfare (potažmo i dílu Modern Warfare, pokud si za něj hodláte připlatit).

Titanfall 2 vyjde do konce tohoto roku
i Zdroj: Hrej.cz

Tím se nakonec potvrdila tři týdny stará zpráva, v níž obchod McFarlane Toys lákala na prodej nových hraček, jež na trh přijdou před Vánoci společně s pokračováním hry od Respawnu. Kromě toho přilil olej do ohně i obchodní řetězec Game, který na svých stránkách u Titanfallu v rámci e-shopu odkazoval právě na letošek.

Takže si to shrňme. Na poli akčních stříleček tu máme dvě hry - jednu z první světové války a další dvě z budoucnosti. Všechny tři multiplayerové, všechny tři i s kampaní v singlu. Tak které dáte přednost? Nebo do obchodů zamíříte pro všechny tři? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama