ME: Andromeda vyjde zkraje roku 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ME: Andromeda vyjde zkraje roku 2017

ME: Andromeda vyjde zkraje roku 2017

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2016 17:26 2
Reklama

Ačkoliv Mass Effect Andromeda bylo příjemným překvapením na loňském veletrhu E3, bude nakonec trvat déle než rok, než se tohoto dílu dočkáme. Jak společnost BioWare oznámila na oficiálních stránkách hry, odkladu se nedalo zabránit.

O roce 2017 jako o možném roce vydání se již nějakou dobu čile spekulovalo, neboť společnost Electronic Arts ve své výroční zprávě posunula Andromedu na čtvrtý kvartál fiskálního roku, tedy někdy do rozmezí mezi lednem a březnem. Spekulacím je nyní konec, v tehdy čtvrtý Mass Effect opravdu vyjde.

Pokud vás zajímá důvod, proč BioWare Montreal své očekávané dílo posunulo, nedočkáme se bohužel ničeho konkrétnějšího, než že vývojáři si chtějí být jistí, že hráčům „připraví Mass Effect přesně takový, jaký může být, a hlavně jaký by měl být“.

„Když jsme hru hráli v rámci našeho studia, ukázalo nám to, že hru posouváme tím správným směrem,“ řekl šéf studia Aaryn Flynn: „Ale také jsme si vědomí, že potřebujeme dostatek času na to, abychom si byli (výsledkem) jistí. To je náš závazek každého z nás, pro každého z vás,“ dodal.

Flynn také potvrdil, že hra, které je ve vývoji čtyři roky, bude k vidění na akci EA Play, která pro společnost Electronic Arts supluje vystoupení na E3. Bude stát čekání za to? Moudřejší budeme v červnu.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama